Odvjetničko društvo Škurla, Durmiš i Spajić d.o.o. (BŠDS) – Internship Program 2023

Poštovani studenti, buduće kolegice i kolege,

iznimna nam je čast predstaviti Vam BŠDS Internship Program 2023!

Odvjetničko društvo Škurla, Durmiš i Spajić d.o.o. dinamično je i inovativno odvjetničko društvo iz Zagreba. Društvo je osnovano 2011. godine s ciljem stvaranja hrvatskog društva s međunarodnim profilom koje bi moglo ispuniti zahtjeve međunarodnih stranaka, kao i pomoći lokalnim društvima u njihovim domaćim i međunarodnim poslovima. BŠDS ima značajno iskustvo i znanje u mnogim područjima pravne prakse, što uključuje, ali se ne ograničava na, pružanje usluga povezanih s pravom društava i trgovačkim pravom, ugovornim pravom, bankarskim i financijskim pravom, energetskim pravom, pravom tržišnog natjecanja, poreznim pravom, pravom koncesija, postupcima javne nabave, upravnim pravom, radnim pravom, sudjelovanjem u infrastrukturnim projektima, koncesijskim projektima, spajanja i pripajanja, podjele te preuzimanja trgovačkih društava i dr.

Pružanje pravnih usluga na najvišim profesionalnim standardima stalni je cilj društva. Stoga u BŠDS-u poseban naglasak stavljamo na upornost, kreativnost i kontinuirano usavršavanje.

Ideja ovog Programa je upoznati studente 4. i 5. godine odnosno buduće kolegice i kolege, a Vama pružiti mogućnost izravnog uvida u radne procese u našem Odvjetničkom društvu kako bi Vam što jasnije približili našu svakodnevicu. Svakom studentu bit će dodijeljen mentor koji će Vas pratiti i usmjeravati u Vašem radu, dok je sami internship plaćen (uz topli obrok). Internship program traje, ovisno o broju kandidata, tri do četiri tjedna. Po završenom programu, BŠDS će izdati potvrdu o obavljenoj praksi.

S obzirom da je BŠDS tim (koji trenutno broji 17 radnika) uvijek otvoren za pružanje prilika mladim i ambicioznim talentima, ovisno o evaluaciji Vašeg rada, postoji prilika daljnje suradnje.

Prijava

Motivacijsko pismo i životopis uputiti na e-mail adresu: info@bsds.hr.

Studenti koji prođu postupak izbora bit će pozvani na razgovor radi upoznavanja.